Επιστολή στήριξης του Νοσοκομείου από την Πανικαριακή Αδελφότητα Αμερικής

PIB_Landing_01Κα. Βασσιλάκη και Κε. Δρούλλια

Εκ μέρους όλων των μελών της Πανικαριακής Αδελφότητας της Αμερικής μεταβιβάζω τη στήριξη και τη βοήθειά μας στην προσπάθειά σας να συνεχιστεί η λειτουργία του νοσοκομείου της Ικαρίας.

Γνωρίζω πόσο ζωτικής σημασίας είναι το νοσοκομείο τόσο για την ευημερία των κατοίκων του νησιού, όσο και για τους πολυάριθμους επισκέπτες που έρχονται κάθε χρόνο στο νησί.

Είναι μεγάλη ειρωνία το ότι η απειλή της κυβέρνησης για κλείσιμο του ιδρύματος έρχεται σε μια περίοδο που η Ικαρία αρχίζει να απολαμβάνει τη φήμη ενός τόπου όπου οι κάτοικοι είναι πιο υγιείς και ζουν περισσότερο από αλλού. Σίγουρα η ύπαρξη ενός πλήρως λειτουργικού νοσοκομείου και μιας ομάδας αφοσιωμένων γιατρών, νοσηλευτικού και τεχνικού προσωπικού από τα τέλη της δεκαετίας του 1950, έχει παίξει ρόλο στη μακροζωία των Ικαριωτών.

Παρακαλώ να γνωρίζετε ότι τα μέλη μας εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά έχουν γνώση της κατάστασης και θα συνεχίσουν να δηλώνουν την αντίθεσή τους σε πιθανή διακοπή της λειτουργίας του νοσοκομείου. Έχοντας ίδια γνώση του πόσο σημαντική είναι η ύπαρξη άμεσης επαγγελματικής φροντίδας υγείας (και οι δυο γονείς μου, τα πεθερικά μου και η κόρη μου έχουν νοσηλευθεί στην Ικαρία σε μια περίοδο ετών), θα χρησιμοποιήσω κάθε διαθέσιμο μέσο για να διασφαλίσω ότι το νοσοκομείο θα συνεχίσει να υπηρετεί την Ικαρία και τα παιδιά της που είτε κατοικούν μόνιμα στο νησί είτε το επισκέπτονται από μακρινούς τόπους.

Σας ευχαριστώ

Γεώργιος Ν. Κοκλανάρης

Πρόεδρος/ Πανικαριακής Αδελφότητας Αμερικής “ΙΚΑΡΟΣ”

Μετάφραση: ikariaki.gr. Αναδημοσίευση από την Ικαριακή Ραδιοφωνία

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s