Στάση Εργασίας και Συγκέντρωση στις 18/02/15 και άλλες αποφάσεις της Γ.Σ.

Στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στις 29/01, και σε συνέχεια των αποφασεων της προηγούμενης Γ.Σ. στις 20/01, μεταξύ άλλων αποφασίστηκαν τα εξής:
1) Με αφορμή την 12η επέτειο από την πτώση του ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ στο νησί μας και τον άδικο χαμό των 4 συναδέλφων του πληρώματος προκηρύσσουμε 3ωρη στάση εργασίας μνήμης και αγώνα (12-3μμ) και καλούμε σε συγκέντρωση στο χώρο του Νοσοκομείου κατοίκους,συλλογους και φορείς της περιοχής την Τετάρτη 18/02/15. Επίσης διοργανώνουμε ευρύτερες εκδηλώσεις για το θέμα σε επόμενη φάση, όταν οι καιρικές συνθήκες θα είναι καλύτερες, καλώντας εκπροσώπους από άλλα Νοσοκομεία και άλλες περιοχές, ιδίως νησιωτικές, το ΕΚΑΒ κ.α.
2) Σε σχέση με εργασιακά ζητήματα και κυρίως αυτά που προκύπτουν απ’ τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού σε πολλούς τομείς, και μετά την μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στην Διοίκηση στις 20/01, συνεχίζουμε με αποστολή εγγράφων και άλλες δράσεις το επόμενο διάστημα. Επίσης, όπως είχε ήδη συζητηθεί σε προηγούμενες Γ.Σ., κάνουμε “επανεκκίνηση” σε όλο το φασμα των αιτημάτων και διεκδικήσεων για τα οποία αγωνιστήκαμε τα τελευταία χρόνια και από το σημείο που προωθήθηκαν αυτά ( αυτονομία Νοσοκομείου, στελέχωση και εξοπλισμός όλων των μονάδων στην περιοχή γαι την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών, δωρεάν δημόσια υγεία για όλους κλπ).
Επίσης έγινε ενημέρωση και συζήτηση σε σχέση με το επικείμενο συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ (9-11/02/15)

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s