ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ  ΙΚΑΡΙΑΣ

(πρώτη ενημέρωση, το πλήρες κείμενο αναμένεται)

Απέναντι στις καταστροφικές πολιτικές κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ, η μοναδική διέξοδος είναι οι αγώνες μας.

  1. Έναρξη περιοδιών στα χωριά των νησιών μας για ενημέρωση των κατοίκων και προετοιμασία κινητοποιήσεων. Συμμετοχή σε όποιες κινητοποιήσεις προκηρύξουν ΑΔΕΔΥ/ΠΟΕΔΗΝ.
  2. Επιδιώκουμε το συντονισμό και την κοινή δράση με σωματεία υγειονομικών και επιτροπές αγώνα από όλη τη χώρα στην κατεύθυνση της προάσπισης της δημόσιας-δωρεάν υγείας.
  3. Στάση Εργασίας τη ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ημέρα όπου δικάζονται οι εργαζόμενοι του γηροκομείου και σε ώρα που θα ανακοινωθεί. Θέλουμε αυτή η μέρα να είναι μέρα κινητοποίησης για όλα τα σωματεία του νησιού, με τις υπηρεσίες του Δήμου και του Επαρχείου Ικαρίας κλειστές.
  4. Συμπαράσταση/αλληλεγγύη σε κάθε διωκώμενο εργαζόμενο. Οι δικαστικές διώξεις πάνε χέρι-χέρι με την εφαρμογή των μνημονίων στοχεύοντας στην τρομοκράτηση και φίμωση όποιου αντιστέκεται. Καταδικάζουμε τη δίωξη εις βάρος συναδέλφων του ΓΝ Σάμου που μέσω του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσ/μείου Σάμου αντιτάχθηκαν στη αιμοδοσία μίσους ¨μόνο για Έλληνες¨ που επεδίωξε ανεπιτυχώς να πραγματοποιήσει η Χρυσή Αυγή. Μέλη του Δ.Σ. και εργαζόμενοι του Συλλόγου μας θα παρευρεθούν στη δίκη αυτή στις 15/10 στη Σάμο.
  5. Έγγραφο προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και την 2η ΥΠΕ για τις ελλείψεις προσωπικού, δίνοντας έμφαση στην έλλειψη αναισθησιολόγου και την λήξη των συμβάσεων επικουρικού προσωπικού, ιατρικού και μη.
  6. Έγγραφο προς τη διοίκηση για την μη τήρηση των συμβατικών υποχρεώσεων του ιδιωτικού συνεργείου καθαριότητας του νοσοκομείου μας.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s